Ik ben er klaar mee dat jij je ergert als je in de spiegel kijkt en niet tevreden bent met jou eigen huid! Ik wil dat als jij in de spiegel kijkt je met veel liefde naar jezelf kijkt en mega tevreden bent met jou huid!

Niet alleen zijn de schoonheidsbehandelingen van zeer hoog niveau, ook de producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zorgen voor effectieve, zichtbare en verbluffende resultaten bij het verbeteren van de huid. De producten zijn vrij van chemische toevoegingen en niet op dieren getest.

Het kennisniveau ligt hoog. Door geregeld masterclasses en trainingen te volgen over alles wat met de huid te maken heeft, ben jij altijd verzekerd van de best mogelijke behandeltherapieën.

Voorafgaand aan iedere behandeling wordt er een huidanalyse verricht, hierdoor wordt het duidelijk hoe het is gesteld met de huid en wat ervoor nodig is om deze te verbeteren. Dit zorgt voor een resultaatgerichte wijze van behandelen, zodat je daadwerkelijk een gezonde, stralende en egale huid krijgt.

Uit liefde voor de huid is mijn Huidinstituut ontstaan. De huid is ons grootste orgaan en daarmee een zeer indrukwekkend gedeelte van het lichaam. Zitten we minder goed in ons vel, zorgen we niet goed voor onszelf of gaat er iets mis met de gezondheid, zien we dit terug aan de huid. De huid is daarmee een directe weerspiegeling van onze gezondheid. Dit feit fascineert me.

Ik weet uit mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist dat de huid en met name de kwaliteit van de huid van zeer grote invloed kunnen zijn. Wanneer je last hebt van huidproblemen zoals acne, couperose of vroegtijdige huidveroudering, kan dit je onzeker maken en het leven negatief beïnvloeden. Daarom ben ik iedere dag weer dankbaar dat ik dit beroep mag uitoefenen; ik heb al veel klanten mogen helpen aan een gezonde en mooie huid en ik hoop dat er nog veel zullen volgen!

Het allerbelangrijkste is dat jij zeer tevreden de salon verlaat, waarbij je ziet dat je huid er beter uitziet. Het doel van de schoonheidsbehandelingen bij Huidinstituut Mi-belle is dan ook dat jouw wensen met betrekking tot je huid uitkomen.

Maar bij Huidinstituut Mi-belle is het niet alleen belangrijk dat de wensen met betrekking tot de huid uitkomen, ook vind Michelle het heel belangrijk dat iedereen zich mooi voelt van binnen. Vandaar ook dat er het laatste jaar trainingen gedaan zijn waaruit zelfliefde centraal staat en er gaan nog vele mooie trainingen volgen waardoor er hele mooie trajecten aangeboden kunnen gaan worden in 2022 waardoor het nieuwe motto zal gaan zijn, niet alleen mooi van buiten maar ook van binnen!

Naast dat het mijn doel is jouw huid te verbeteren, vind ik het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ik ben zelf een rustig en eerlijk persoon en ik creëer graag een ambiance waarin jij heerlijk kunt ontspannen en de problemen van alledag achter je kunt laten.

Bekijk mijn behandelingen